miercuri, 12 decembrie 2012

               
            Este unul dintre putinele seriale care m-au retinut in fata ecranului de la cap la coada ! True Blood -> abordeaza problema vampirilor intr-un mod mult mai real si mai matur fata de franciza "Twilight" . Extrem de incitant prin natura desfasurarii actiunii True Blood, nu face economie la scenele de sex, nuditate, droguri adaptate la o lume in care vampirii si oamenii traiesc impreuna, limbajul in ton cu subiectele tabu enuntate mai sus, scene sangeroase si violente.Toate acestea fac din True Blood un serial de calitate, care te duce intr-o lume unica si originala!
Aproape un serial unic HBO face o treaba excelenta, prin aerul tensionat si misterios True Blood se inscrie in categoria serialelor care creaza dependenta prin actiunea continua si modul in care se termina fiecare episod lasand mereu impresia ca ceva grav s-a intamplat si chiar se confirma odata cu inceperea urmatorului episod! 

Regizorii: Alan Ball,Daniel Minahan si John Dahl fac din True Blood un serial serios pe piata filmelor si serialelor care valorifica mitul vampirilor in acest moment.
Serialul este unul excelent pentru fanii acestui gen si unul extrem de interesant si incitant pentru cei care vor sa descopere o altfel de lume!

                       Vizionare placuta : 
http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/08/true-blood-serial-online-gratis.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu